Orange Duo
Pergi Rumah Orang Kawin
Saturday, 8 June 2013 | 02:20 | 0 comments
Assalam'mualaikum .

hey hey hey ! Tadi jm 10:45 kami sekeluarga g umah org kawin . Mamang pakai cantik-2 lh time tuw , heheh . Msti lh kna pakai cntik-2 ,, dh lma x g umah org kawin lh kta kn -,- . tpi kn ,, x lh cntik mcm korang , korang lgi cantik , ikhlas nie !






Nie arh sya msa kt umah org kawin , cantik x ? wkwkwk ! teda bh , main-2 sja . hm ,, mmng lama gk lh kiteorang kt sana . bayangkn dari jm 10:45 - 12:24 . lama kn ? hahaha ! 







Yg kecik tuw adk sya ! comel kn ? hehe . kesian dia tw , msa balik org kawin tdi ,, bole-2 pipi dia t'kna jarum di tudung sya tuw . sakit tuw bro . nngis-2 dia :( 




Mamang best lh org kawin tadi ,, tejumpa kawan , mkanan p'cuma ! bweeakk :p semua org pon mcm tu jgk kn ? hahaha ! k lh ,, nk mlm dh nie , k bye ! Assalam'mualaikum ^^'

Tgok Movie ngn kka
Friday, 7 June 2013 | 09:25 | 0 comments
Assalam'mualaikum !

hee ,, mlm-2 gini boring kn ? niee arrh nie nk tulis-2 sikit . tdi ptg sya n kka sya tgok citer

Mario Maurer - My True Friend / Friends Never Die 
* Yes or no 
* yes or no 2



nie arh citer awal kiteorang tgok ,, sedih bro ! Ini baru lh erti persahabatan yg sebenar ! mmng kalau korang tgok ,, mmng sedih ar . x tw arr nk ckp ape .. kmu tgok arh sendiri ><





hensem x mamat nie >? hahaa ,, dia lh yg belakon dlm citer tuw , even dia org kaya , tpi dia x kedekut  ! hahah ~ susah arh nk citer :p pa-2 pon ,, mmng melting abis arh ngn di nie ^.^






keh ,, nie citer ke2 kiteorang tgok :P msa kmi first tgok ,, igt citer yg c kim nie nk jadi pompuan ,, tpi .. masaalah'nye citer nie bukn lh apa yg kiteorang harap kn :(
heee ,, xpe xpe xpe . citer nie syok lh jugk ,, mmng awl-2 gelak-2 gituw ,, tpii akhir-2'nya sedih oww :(
sya nk g tw nie ,, citer nie citer LESBIAN ,, so .. sepa-2 yg mmng b'penyakit ngn org-2 yg menyerupai lelaki nie ,, x usah lh tgok yer ,, mungkin bgi korang citer nie x baik untuk d'tonton :) 
kalau korang tgok citer nie ,, mmng SWEET giler lh ! btw ,, yg pkai bju hijau tuw "KIM" yg pink tuw pulak c "PIE"





nie arhh citer yg ke3 , nie citer part 2 yes or no . memandangkn sweet citer nie ,, tuw yg kiteorang tgok . kka sya lh nie yg mo tgok ,, sya buka sja lh . hehe ,, best best best best ! korang tgok lh sendiri keh ? mls nk citer pnjang-2 . hmm ,, kalau korang nk tw .. yg pkai bju putih tu c "yam" . 






SWEET !





nie lh c kim , hensemkn ? mcm lelaki betul kn ? melting x ? heee ! aq melting siot :p . oi oi ! aq mmng suka dgr lagu dia , trutamanya lagu FOREVER LOVE  . Lagu tu ada kna mngena aq ngn c _ _ _ _ _ ? heee :p kalau korang nk dgr ,, korang bukak blog aq .. first lagu yg keluar .. itu lh lagu dia . lagu tuw dia translate kn dlm bhasa english . lagu yg sebenar dlm bhasa thai . tpi xkn korang nk dgr bhasa thai pulak kn ? hahaha !


k lh ,, aq penat nk menaip ,, bukn ada org bca pon ,, yg bca mungkin hnya seorang dua gitu >< btw ,, good night ! :D
S.I.Z.A.N.A
Thursday, 6 June 2013 | 20:41 | 0 comments
Assalam'mualaikum !

Hari nie boringkn ? hm .. k lh ,, nk citer psl S.I.Z.A.N.A nie ! heee ,, sizana nie adalah my group , my life n my everything !

S = Syaqilah
I= Izzatur 
Z =  Zaitul
A =  Azlin 
N = Nor aimi 
A = All 




Nie arhh kiteorang 






Senyuman yg akn menjadi saksi persahabatan kami :')






nie msa ngn cikgu kesayangan kmii , bukn kmi jelah ,, kmi sekelas :D
miss sma cigu Ruby saari .





Them :)







Diaorang memang x awesome 
mcm kawan korang
tpi cukup untuk
diaorang menghargai
persahabatan





Even kmi selalu b'gaduh ,, tpi .. kmi x pena nk putus kwn . Kmi tetap kmi ! kmi tetap S.I.Z.A.N.A 

I LOVE YOU GUYS :')
Newbie
| 07:48 | 0 comments
Assalam'mualaikum ,

Aq new kt sini ..., jap2, aq nie na nye mlas nak wat blog, sbb aq xingt password *kuang,kuang, kuang* ., hehhe, best gelak kan aq?, aku tak kesah, suka ati e korang arr, hhehe., #Onet tak marah, malu jew :3 #
hehe, so aq tumpang profile kkak aq, nie gambar aq, jap erk..


 ops, loading plak..






eh, loading lagi.. erk, sabar sat key.






erm, 45%








erk,, jap jap, sabar kan separuh daripada iman.. ceewah gitu







eh dah nie, jap....98%








hehe..nie dye, nie gambar aku ngn anak aku,, cewwah..percaya korang?, aq bohong je tu, alahai, tipu sunat,.ceh,,hha.. nie girlpren aq, adek kwan aq berh~






haha..nie aq, comel tak ONet?.., ceewah.. tak suke? pi blah,,eh, eh, eh, jgn lah mrjuk..alahai, gurau pun tak boleh.. hehe,, comel tul spe yg nak lari tadi^^ lagi lawa korng yg tak sentap tu..hohoho






hehe.., okey, meh melawat aku arie2 kalau aq rjin arr,, follow aq tw tak! nnti aq sruh kkak aq follow korng,,hahha... peace no cry22 like baby ar,,haha..

sentap? maaf erk,, caaaayyyyyyyyyyyyyangkKK korang 100Plus., :P




Awal kenalan
| 05:59 | 0 comments
Onet here